Goed op gewicht
Meer dan de helft van de volwassenen in Nederland is te zwaar. Overgewicht is na roken de belangrijkste oorzaak van ziekten zoals diabetis, hart- en vaatziekten en aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Met een gewichtsverlies van 5 - 15% verklein je die gezondheidsrisico┬┤s al aanzienlijk. Ook ondergewicht brengt gezondheidsrisico┬┤s met zich mee, zoals botontkalking. Ongezonde voeding, weinig bewegen en ook teveel stress zijn kenmerken van een ongezonde leefstijl.

Gewichtscoach
Ik help je bij het bereiken van een gezond gewicht en het aanpassen van je levensstijl. Samen zoeken we naar de oorzaak van je onder- of overgewicht. HappieHealth werkt niet met standaardpakketten, omdat ieder persoon uniek is. Na een (telefonisch) kennismakingsgesprek volgt een uitgebreide intake waarin we je huidige eet- en leefgewoonten, wensen en verwachtingen in kaart brengen. In een behandelplan formuleren we doelstellingen, die gezien de huidige omstandigheden, realistisch en haalbaar zijn. De begeleiding is gericht op duurzame verandering van je leefstijl door meer inzicht te krijgen in valkuilen, negatieve overtuigingen en belemmeringen.

Voorlichting
Overgewicht bij kinderen wordt steeds groter. Bewustwording van een gezonde levensstijl kan niet vroeg genoeg beginnen. HappieHealth geeft voorlichting op scholen afgestemd op de leeftijd van de kinderen.
HappieHealth biedt ook gezondheidsprogramma┬┤s op locatie aan bij bedrijven.Eat
with
all
of
your
senses