Aanmelden
Wil je je aanmelden voor de mindfulnesstraining en de gewichtscoaching, dan kun je een mail sturen naar info@happiehealth.nl of bellen met 010 - 79 54 364. Na ontvangst van de aanmelding ontvang je een intakeformulier, waarin je onder andere je verwachtingen en motivatie kan beschrijven. Na ontvangst van het intakeformulier volgt een bevestiging van deelname of wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Inschrijving is defenitief na betaling van de bijdrage. Klik hier voor de tarieven.

Deelnemerservaringen
Bewustwording door erkenning van mijn eigen eigen patronen en daardoor de keuze om deze te veranderen. Het gaat niet vanzelf. Het telkens weer oefenen, aandacht geven en accepteren zie ik als een rode draad voor mijzelf. Ik merk dat ik bewuster omga met terugkerende dagelijkse dingen. Naima reikt tijdens de trainingen de onderwerpen op een rustige en positieve manier aan! Een aanrader! Marianne Bos.

Prettige en rustige docente. Naima heeft een fijne stem, kan goed luisteren en doorvragen om tot de kern te komen om je te laten nadenken. Vaak door de waan van de dag (het leven) vergeet je bewust te leven. Veel emoties en prikkels die dagelijks op je afkomen, zorgen ervoor dat je overloopt van (negatieve) gedachten over hoe je ergens mee om bent gegaan. Heel fijn om bewust te worden en dingen te accepteren voor wat ze zijn. Een waardevolle investering in jezelf! Stephanie Schot-van Eersel.

Ik was altijd van alles kwijt. Door deze cursus heb ik mezelf weer gevonden. En weet nu waar ik dingen terug kan vinden. Ik mag weer voelen en er zijn. Judith Irion.

Mindfulness geeft mij de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in mezelf. En in een 'veilige' omgeving vaardigheden te oefenen die hierbij kunnen helpen. Erna Kooij.

Ik had geen enkel idee over mindfulness en ook geen verwachtingen. Maar nu ben ik we bewust van dingen die ik doe. Ik denk bewust na en handel niet meer impulsief. Ilse Monk.

>>> Contact  


De enige ware ontdekkingsreis
is niet het opzoeken
van nieuwe landschappen,
maar andere ogen hebben

Marcel Proust